Джорджем Клуні на човні зацікавилася поліція

2 вересня 2013, 13:16

Американський актор Джордж Клуні вирішив з особливим шиком прибути на Венеційський кінофестиваль, де він представив свою стрічку "Гравітація".

Минулого тижня кінозірка особисто "пілотував" водне таксі, пропливши каналами міста. Справити яскраве враження Клуні вдалося, але тепер із цим випадком розбиратиметься поліція.

Про це пишуть "NY Daily News" із посиланням на італійське видання "La Nouva Venezia".

Як зізнався сам 52-річний Джордж під час прес-конференції, вести моторний човен Гранд-каналом – це була найнебезпечніша з речей, які він колись робив.

 Поліція з'ясовуватиме, чи мав Джордж Клуні права на керування водним таксі

Схоже, цю думку поділяє і житель Венеції, юрист Маріо Д’Еліа, який подав офіційну скаргу до поліції. Чоловік наполіг на проведенні перевірки, чи мав Клуні право керувати таким транспортним засобом.

"Фотографії в газетах не являють собою доказу, тож буде проведено перевірку", - сказали представники влади Венеції в коментарі "The Telegraph".

Якщо ж факт порушення буде встановлено, самому Клуні ніяке покарання не загрожує. Оштрафують власника водного таксі, якщо він довірив керування своєї плавзасобом особі, яка не мала прав.

Питання безпеки руху каналами Венеції стоїть наразі дуже гостро. 17-го серпня, внаслідок зіткнення водного таксі з гондолою загинув турист із Німеччини.

Прінтскрін з сайту "Vanity Fair"

IDEALMEDIA