Клуні став найкращою бородою Голлівуду

14 травня 2013, 12:30

Щороку чимало видань складають рейтинги найгарячіших та найбажаніших тіл Голлівуду.

Між тим автори "Hollyscoop" вирішили розглянути їх по частинах та пороздавати звання "Найкращі ноги", "Найкращий живіт", "Найкраща борода".

Цей останній титул дістався актору Джорджеві Клуні, пише сайт "Hollyscoop".

Ніжки Дженніфер Аністон визнано найкращими в усьому Голлівуді

Переможців рейтингу обирали голосуванням, у якому взяли участь понад 1000 людей. Власницею "Найкращих ніг" респонденти проголосили Дженніфер Аністон, віддавши нижчі сходинки Камерон Діаз та Єві Лонгорії.


Аністон також здобула титул "Найкращі руки", на 10% голосів випередивши першу леді США Мішель Обаму.

Матуся двох дітей Гвен Стефані має найкрасивіщий живіт

"Найкращим животиком" серед жінок може пишатися співачка Гвен Стефані, яка посунула нині вагітну Холлі Беррі. Серед чоловіків власником найгарнішого живота виявився, що не дивно, колишній стриптизер Ченнінг Татум.

Він же здобув перемогу в номінації "Найкращі губи". А от звання "Найкраща посмішка" дісталося дружині британського принца Вільяма Кейт Міддлтон. Вона отримала 29% голосів, лише на 1% випередивши актрису Джессіку Альбу.

"Найкращий ніс" має Скарлетт Йохансон, за нею в цій категорії розташувалися Міддлтон та Тейлор Свіфт.

Скарлетт Йохансон стала "Міс Носик"

"Найкращі очі" – в зірки "Мосту до Терабітії" Зоуї Дешанель. Зовсім трішки поступилася їй Меган Фокс, котра зате має "Найкращі брови". Її також відзначили за "поновлену" після пологів фігуру.

"Найкращі вилиці", на думку респондентів, має Анджеліна Джолі, а "Найкращу лінію щелепи", красивішу, ніж у Роберта Паттінсона, дизайнерка Вікторія Бекхем.

Звання "Найкраща борода" Джордж Клуні здобув у змаганні з Райаном Гослінгом та Беном Аффлеком, який, до слова, свою вже поголив.

Зате в Джорджа Клуні найкраща борода

"Найкращим руданем" визнали принца Гаррі, який переміг актрис Крістіну Хендрікс та Іслу Фішер.

Власницею "Найкращих цицьок" проголосили Дженніфер Лав-Х'юїтт, а "Найкращої дупи" – Дженніфер Лопес.

Футболіст Девід Бекхем протягом останнього року так часто знімався в рекламі білизни, що учасники голосування не могли не віддати йому титул "Найкращої опуклості" в певному місці. Спортсмен здобув 54% голосів. Для порівняння, за зону гульфіка Кріштіану Роналду проголосували лише 14%.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times", firstpost.com, "Fox News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів