Кеті Перрі уникає голок та заміжжя?

2 вересня 2013, 17:19

Американська співачка Кеті Перрі ніколи не лягає спати, не знявши зі свого личка макіяж, та не дає штрикати в нього голками.

А ще, подейкують, 28-річна зірка щойно відмовилася вийти заміж.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "Maria Claire".

"Я не роблю процедур з використанням голок. Коли в мене є змога, я ходжу на процедури, але мені подобаються такі, що не є інвазивними. Я навіть масок не люблю, бо вони подразнюють мою шкіру. Двічі на рік я ходжу на лазерні процедури, які справді оживлюють мою шкіру", - поділилася Кеті.


Перед сном співачка наносить на очищене обличчя спеціальний спрій з екстрактом виноградних кісточок для заспокоєння шкіри.

Кеті Перрі не любить голок та переобтяжує шкіру макіяжем

"Коли я вертаюся з концерту, перше, що роблю – це вмиваю своє обличчя. Я думаю, корисно ніколи не засинати з макіяжем", - сказала Перрі.

Нагадаємо, наприкінці літа прокотилися чутки, що коханий чоловік Кеті, музикант Джон Мейер, планує покликати її заміж. Подейкують, він таки наважився – і дістав відмову.

Джон зробив усе як годиться і навіть спершу запитав дозволу батьків Перрі, які, як відомо, обоє є проповідниками. Тато і мама дали свою згоду, а сама Кеті вирішила, що їй потрібно ще трохи часу.

"Кеті любить Джона, але не відчуває, що від її першого розлучення минуло досить часу для загоєння", - , засвідчило джерело журналу "Grazia".

Щоправда інший інформатор, друг Кеті й Джона, з яким зв’язалося видання "The Gossip Cop", цієї історії не підтвердив.

Фото Reuters з сайту "The Indian Express"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів