Журналісти "поховали" Володимира Етуша

6 вересня 2013, 10:08

Актора, професора і художнього керівника Вищого театрального училища імені Щукіна Володимира Етуша поховали заживо.

Новину про смерть 90-річного артиста повідомив телеведучий Юрій Ніколаєв в ефірі одного з центральних російських телеканалів, пишуть "Дни.ру".

Сумна новина про смерть Етуша прозвучала на тлі пропозиції Ніколаєв вшанувати пам'ять артистів, які пішли з життя. Під сумну музику на екрані з'являлися фрагменти виступів Андрія Миронова, Любові Поліщук, Семена Фаради, Володимира Етуша. Ця безглузда випадковість і породила домисли про смерть артиста.


90-річного Етуша передчасно поховали

Однак прихильники, близькі та рідні Етуша були шоковані його раптовою кончиною. Вони стали телефонувати до квартири Володимира Абрамовича. Той був ще не в курсі, що його вже "поховали", і у властивій йому жартівливій манері відповідав: "Не дочекаєтесь. Принаймні - зараз".

Але з кожним дзвінком настрій Етуша погіршувався - акторові набридло виправдовуватися, що він все ще живий і готується до вистави. Тим часом дзвінки посипалися і його дружині: публіка висловлювала свої співчуття жінці.

Нагадаємо, 6-го травня Володимиру Етушу виповнилося 90 років.

Актор відомий глядачам за такими фільмами, як "Кавказька полонянка", "Дванадцять стільців", "Іван Васильович змінює професію", "Пригоди Буратіно" та іншими.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів