Принцеса Діана була злостива й не кохала свого чоловіка?

6 вересня 2013, 12:15

Обожнювана цілим світом принцеса Діана була харизматична, але недобра. Свого чоловіка принца Чарльза вона зовсім не кохала.

Цю шокуючу заяву зробила кузина принца Філіпа, леді Памела Хікс в своєму інтерв’ю "Vanity Fair".

Про це повідомляє "Radar Online".

Донька леді Памели, Індія Хікс, була дружкою на весіллі Діани й Чарльза. Вона має власну точку зору щодо того, яким був цей шлюб.


"У неї (Діани) була величезна харизма, вона була вродлива, у неї добре виходило проявляти емпатію до широкого натовпу… але до свого чоловіка та його сім’ї вона не мала ніяких почуттів", - засвідчила леді Памела.

"Вона буле дуже злостива, справді недобра до нього – і, Боже мій, він – чоловік, якому потрібна підтримка та заохочення. (Цей шлюб) його повністю знищив. Він виглядав сивим і схожим на примару. Тепер, звісно, він знову розцвів", - поділилася вона.

Кузина принца Філіпа розповіла, що думає про покійну Діану

Розповіді Діани про те, як тяжко їй, молоденькій дівчині, було після того, як вона увійшла до королівської родини, леді називає нісенітницями.

"(Діана) змусила всіх повірити, буцімто її кинули до вовчої зграї. Такий нонсенс! Їй надали улюблену фрейліну королеви… щоби та їй допомогала. Але вона не бажала, щоби їй щось говорили. Замість цього вона хотіла слухати свою музику, ходити на дискотеки чи на якісь джазові концерти", - додала леді Памела.

Як відомо, принцеса Діана загинула в автокатастрофі в 1997-му році. Нещодавно з’явилася нова версія її загибелі. Припускають, що загибель екс-дружини принца Чарльза організував британський спецназ.

Із 2005-го року принц Чарльз перебуває в шлюбі з Каміллою Паркер-Боулз, яку кохав ще до одруження з Діаною.

Фото Reuters з сайту mg.co.za

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів