Longer Party: Тіматі їде до Києва!

11 вересня 2013, 12:30

Його драйвових треків чекають багато сцен СНД, і тільки обраним випадає можливість почути Тіматі наживо. Хочеш стати частиною київської вечірки? Читай далі!

Унікальна й найгарячіша вечірка вересня чекає на тебе в Києві! Соковитий, яскравий, натуральний LONGmixER дарує своїм шанувальникам ще один сонячний місяць літа для крутої вечірки Longer Party!

19 вересня, площа Arena Entertainment - приходь, тобі буде що згадати і розповісти друзям! Хедлайнер Longer party - Тіматі. Крім нього запалювати публіку будуть Джиган та XL Deluxe. Також на тебе чекають драйвові ді- джей сети, конкурси та ще багато сюрпризів, про які ти навіть не маєш здогадуєшся!

Хочеш отримати свою пару квитків Longer Party? Все дуже просто: завантаж своє літнє фото на сайт www.longmixer.ua/longerparty, введи свій номер телефону, отримай SMS з VIP кодом на мобільний - і квитки твої!


Кількість квитків на сайті обмежена - поспішай отримати свої.

Ну а якщо тобі не встигла посміхнутися удача, але бажання потрапити на вечірку зашкалює, заходь за квитками в каси Arena Entertainment - там вистачить на всіх.
Продовж своє літо, затуси з Тіматі на Longer Party, зачекінься в Арені і make it longer!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів