Окунську назвали "інструментом влади" проти Власенка

17 вересня 2013, 14:42

У "Батьківщині" заявили, що влада реалізувала ще одну провокацію проти захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, "навішавши" на нього чергову порцію неіснуючих боргів.

Про це пише "Українська правда" з посиланням на прес-службу.

"Сьогодні ми дізналися, що днями кишеньковий суд без попередження адвокатів Власенка сфабрикував чергове протиправне рішення проти Сергія в рамках судової справи про розлучення з Наталею Окунською", - заявили у партії.

Тут мається на увазі рішення стосовно виплати Окунській половини вартості арештованого будинку Власенка.


"При цьому розмір призначеної компенсації становить 7 млн грн, що удвічі перевищує суму, встановлену офіційною експертизою", - зазначили у "Батьківщині".

Окунська у своєму Facebook не погоджується із заявою "Батьківщини"

"Мета цієї провокації очевидна – на підставі сфабрикованого рішення заборонити Сергію Власенку виїзд за кордон, щоб позбавити Юлію Тимошенко головного голосу захисту за межами України", - переконані у партії.

Соратники Власенка вважають, що влада використовує його колишню дружину Окунську.

"Ми не засуджуємо Окунську, бо вона є лише інструментом для реалізації брудного плану проти свого колишнього чоловіка. Не маючи інших важелів тиску на захисника Тимошенко, влада не гребує використанням заборонених прийомів – приватного життя та жінки, – а тому готова знайти будь-яку зачіпку", - заявили у "Батьківщині".

Сама ж Окунська, вочевидь, рада бути цим "важелем", адже її позови проти екс-чоловіка задовільняють з неімовірною швидкістю.

Фото з Facebook Окунської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів