Руслана впала з коня

17 вересня 2013, 17:27

Зі співачкою Русланою стався прикрий інцидент. Під час зйомок телешоу вона впала з коня, який ледь не вдарив її копитом.

Про це повідомляє "Viva!".

За словами режисера телешоу, для зйомок знайшли білого коня на ім'я Адам. Але в потрібний момент він відмовився скакати. На спроби змусити його рухатися кінь відреагував несподівано - він просто скинув Руслану.

"Зйомки відбувалися ввечері, до того ж, за високою травою не було видно, що сталося з Русланою. Мені здалося, що вона впала прямо під копито коня. Проте вже за кілька хвилин Руслана піднялася і запропонувала продовжити зйомку. Виявилося , що вона впала на спину, і копито коня пройшло в сантиметрі від неї", - розповіла режисер.


Руслану скинув з себе кінь

Сама Руслана зізналася , що подібний випадок стався з нею вперше:

"У житті і на сцені я дуже активна, перебуваю в постійному русі. Тому я з ентузіазмом сприйняла ідею постати в ролі амазонки, що скаче по лісу на коні. Це характерний для мене образ, який символізує енергію і драйв", - поділилася Руслана.

"Але кінь, якого мені дали, виявився не таким швидким і дуже пасивно реагував на команди. Через це в кадрі я виглядала невпевнено. Я вирішила виправити ситуацію і змусити коня їхати швидше. І перша моя спроба закінчилася падінням, тому що кінь різко загальмував і скинув мене", - розповіла співачка.

Фото прес-служби "1+1"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів