Брежнєва не соромиться свого обличчя без гриму

20 вересня 2013, 11:37

Останнім часом у фотоблозі співачки Віри Брежнєвої постійно з’являються світлини, на яких вона без мейкапу. Зірка зізналася, що поза сценою завжди ходить без гриму, а її близькі звикли до неї натуральної.

Крім того, в інтерв’ю "ТСН. Особливе" Віра підтвердила, що наразі вона закохана.

"Я не соромлюся, по-перше, тому що я в житті ходжу без гриму, моє обличчя відпочиває, грим на мені буває тільки сценічний для роботи. Для зйомок, для виступів. Я намагаюся його наносити як можна рідше і максимально близько до початку зйомок", - сказала вона.

Віра часто длемонструє себе натуральну

"Якщо говорити про повсякденне життя, я дуже спокійно почуваюся без гриму, я не соромлюся свого віку... Я сприймаю це спокійно, нормально, тому все моє оточення звикло - вони мене іншою і не бачать", - додала співачка.


"Тим більше, що мені все одно здається, що макіяж - це все одно такий невеликий захист. Я в житті відкрита, не захищена і я в принципі можу себе такою показати", - зазначила Віра.

На запитання про особисте Брежнєва ухиляється від прямої відповіді. Але не приховує, що в неї стосунки таки є.

Брежнєва показала, що в неї хтось є

"Ну напевно було б дивно припустити, що красива дівчина, яка здатна любити, може бути без чоловіка, якому вона може дарувати цю любов. І більше я вам нічого не можу сказати", - заявила Віра та побажала усім кохання.

Нагадаємо, нещодавно Брежнєва вже казала, що її серце не вільне.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів