Кілограми Джессіки Сімпсон стали вдвічі дорожчі?

20 вересня 2013, 13:41

Подейкують, американська співачка та актриса Джессіка Сімпсон тепер має удвічі потужнішу мотивацію для того, щоби схуднути.

Компанія "Weight Watchers", яка півтора роки тому ладна була заплатити за це зірці 4 мільйони доларів, тепер подвоїла цю суму.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

Подейкують, спочатку власники відомої дієт-програми хотіли зробити її лицем Кім Кардашян і пропонували їй 5 мільйонів. Але реаліті-зірка не погодилася, і ще більш ласа пропозиція дісталася Джессіці.


Джессіка Сімпсон буде худнути за 8 мільйонів доларів?

"Вона (Сімпсон) застосувала тактику вичікування і робила вигляд, наче їй до цього дійсно байдуже. Коли ж Кім покрутила носом від пропозиції на 5 мільйонів доларів, "Weight Watchers" зрозуміли, що їм потрібно повернути Джессіку. Вони так цього прагнули, що фактично подвоїли суму", - радіє за білявку джерело.

За словами інформатора, Сімпсон показово вдавала, що їй шкода сердешної Кім, яку так критикували за те, що вона за вагітність дуже погладшала. Насправді ж Джессіка налаштована схуднути швидше, ніж Кардашян.

"Велика угода стала для Джессіки справжньою мотивацією для втрати ваги… Також вона думає про своє весілля", - додає співрозмовник видання.

Нагадаємо, після народження первістка, дочки Максвелл, Сімпсон справді почала швидко скидати вагу, але раптом завагітніла вдруге. Це завадило їй заробити 4 мільйони за схуднення та змусило відкласти весілля з коханим Еріком Джонсоном.

Як відомо, сина Джессіка народила наприкінці червня.

Фото Reuters з сайту timeslive.co.za

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів