Лепс ніколи не співатиме вдома і не продюсуватиме Кароль

20 вересня 2013, 15:39

Російський співак Григорій Лепс відверто розповів про молоду дружину та пояснив, чому не продюсуватиме співачку Тіну Кароль.

Артист, який зі своєю дружино, колишньою танцівницею Ганною Шапликовою, разом 13 років, упевнений - йому вистачає грошей, щоб забезпечити сім'ю, пише "ТСН. Особливе".

"У мене дружина нормальна, все розуміє. Я працюю, забезпечую родину і дітей. Як ще чоловік має доводити, що він відбувся, і те, що він взагалі має право мати сім'ю", - сказав Лепс.

Співак додав, що скоріше дружина не витримає його і подасть на розлучення, аніж це зробить він.


До слова, сім'я у Лепса дійсно велика - 29-річна Інга від першого шлюбу, 11-річна Єва, 6-річна Ніколь та трирічний Іванко від другого шлюбу. Його діти, каже сам співак, ростуть без батька. Але, Лепс упевнений, виховувати їх він встигає.

Лепс хвалить свою дружину

"Радше я добрий по відношенню до своїх дітей. Але іноді я на них покрикую. Буває таке, трапляється. Покрикую, але бити нікого ніколи не буду. В кут колись ставив. Гримав", - чесно зізнався шансоньє.

Лепс каже, що у житті він дотримується кількох принципів, і один з них він не готовий змінити навіть заради своєї родини. Співак ніколи не співатиме вдома.

"Хоча й можу, якщо вдома заплатять гроші", - віджартувався Лепс.

До речі, артист також розповів щодо його можливого продюсування Тіни Кароль.

Так, після смерті чоловіка Євгена Огіра, Кароль залишилася без продюсера, і всі питання, що стосуються творчості, досі вирішує самостійно. А в серпні Тіна їздила в Москву на переговори з продюсерським центром Лепса.

Сам Лепс каже - наразі перемови з українською співачкою призупинилися.

"Я збирався, але ще до цього не дійшло. Поки що ні, там це зараз тимчасово призупинилося. З приводу того, що у неї своє життя, своє горе сталося велике. Тому ми про це поки не говоримо. Якщо будуть до цього передумови, я буду не проти. Тому що людина дуже талановита, дуже хороша дівчина", - зауважив він.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів