Собчак взяла псевдонім і заспівала шансон. ВІДЕО

23 вересня 2013, 11:18

Російська телеведуча Ксенія Собчак заспівала шансон.

Ксюша виклала в інтернет кліп "Родному", в якому вона співає в образі фатальної блондинки Оксани Сєвєр.

Ксенія Собчак в образі Оксани Сєвєр

Таким чином Собчак жорстко спародіювати весь російський шансон.


"Отже, зустрічайте, Оксана Сєвєр "Родному". Я взяла найгірше у найкращих!" - заявила білявка в Twitter.

У кліпі Ксенія перевтілилася в збірний образ всіх шансон-дів: вибілене волосся, кричущий макіяж, сукня з рюшами і колготки з візерунком, зверху - білосніжний кожушок, на ногах - ботфорти.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

"Тільки справжня творчість може зробити життя людини кращим. І свій дебют я присвячую головному чоловікові в моєму житті. Стасу Міхайлову...", - продовжила глумитися Собчак.

Після чого Ксюша звернулася до свого чоловіка: " Максим, пробач, але я вийшла за тебе тільки через зовнішню схожість з Ним...".

Собчак поглумилася над шансоном

На цьому "співачка" не заспокоїлася і, не виходячи з образу, звернулася до читачів свого блогу :" Рідненькі мої! Разлученки мої! Бережи вас господь! Спасибі за добрі слова! Бережіть себе! Любові! Ваша, Оксана Сєвєр".

Собчак зізналася, що образ для кліпу обирала сама.

Ксюша сама вигадала свій образ

"Робила це з таких міркувань: для того щоб знищити щось тобі огидне, треба пропустити це через себе - мені здається, це такий спосіб терапії. Враховуючи, що звідусіль ми чуємо нескінченно позбавлених смаку шансоньє, мені захотілося якось приміряти на себе цей образ, злитися з народом в цьому сенсі і проявити себе в цьому жанрі. А то чому усі Ваєнга, та Ваєнга, чим ми гірші" - заявила Собчак в інтерв'ю виданню "Метро".

Фото з Instagram Собчак, відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів