62-річна дівчина Бонда показала тіло. ФОТО

24 вересня 2013, 12:15

Британська акторка Джейн Сеймур зважилася на пляжну фотосесію, хоча й присягається, що не знімалася в купальнику вже кілька десятків років.

Зірку серіалу "Доктор Квін, жінка-лікар" та дівчину Джеймса Бонда в фільмі "Живи і дай померти" підбурив на це її рідний син Шон.

62-річна Джейн позувала для нього на пляжі Майямі, пише "The Daily Mail" із посиланням на журнал "HELLO!".

На матері чотирьох дітей та бабці трьох онуків був відкритий бірюзовий купальничок, який подарував їй на день народження друг-дизайнер.


Шоновим подарунком для матусі стала фотосесія. Акторка каже, що погодилася на це заради сміху.

62-річна Джейн Сеймур знялася в купальнику

"У жартівливому настрої ми просто сказали: "Добре, ходімо на пляж". Не було ані зачіски, ані макіяжу, ані ретуші. Просто подарунок від сина матері, від подруги другові", - поділилася Сеймур.

Як розповіла актриса, своєю фізичною формою вона завдячує фізичним вправам, зокрема пілатесу, грі в гольф та, трішечки, пластичній хірургії. Сеймур не приховувала, що 20 років тому збільшила собі груди, а ще зробила підтяжку повік. Узагалі ж до своєї зовнішності вона ставиться досить спокійно.

"Я не схиблена на цьому. Я їм, п’ю та веселюся, але й приділяю увагу своєму здоров’ю. Мені просто поталанило бути здоровою, та й узагалі в житті поталанило", - зазналася вона.

Нагадаємо, навесні Сеймур оголосила про своє розлучення з чоловіком після 20 років шлюбу.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів