NASA запустить порноактора в космос?

27 вересня 2013, 12:20

Американський порноактор та порнорежисер Джеймс Дін незабаром може полетіти в космос.

До шорт-ліста цивільних громадян, які здійснять позаземну мандрівку, його записав тато, який працює в NASA.

Про це Джеймс розповів у інтерв’ю "Playboy", пише "Contact Music".

У космічній агенції працює і мама порнозірки. Батьки сподіваються, що їхній син увійде в історію не лише кіно для дорослих, а й дослідження Всесвіту.


"Я у списку тих, хто вирушить у космос. Мій тато мене записав. Він вважає, що я стану одним із перших цивільних, які полетять у космос… Я не думаю, що це станеться, бо я курю і я в недосить добрій фізичній формі, але це таки круто", - поділився Дін.

Також Джеймс додав, що тато і мама не мають нічого проти його фаху.

Порнозірка Джеймс Дін має шанс полетіти в космос

"Мої батьки завжди мене підтримували. Вони швидко збагнули, що я робитиму те, що захочу. Коли я почав зніматися в фільмах для дорослих, вони найбільше тривожилися про моє здоров’я та безпеку. Я переконав їх, що працювати в порно – це як працювати в МакДональдсі чи в банку… Це робота", - зазначив молодик.

Як пише англомовна Вікіпедія, Джеймс Дін, чиє справжнє ім’я Брайан Меттью Севілла, мріяв про кар'єру порноактора ще з дитсадочка. Мрія юнака збулася, коли йому виповнилося 18. У 22 він вже став наймолодшим володарем престижної премії "Adult Video News" - актором року.

У 2013-му його зарахували до так званої "Брудної дюжини" – дванадцятці найпопулярніших порнозірок. У свої 27 років Дін уже зіграв у понад 1400 стрічках для дорослих, і став режисером 11.

Інтерв’ю з ним друкували такі відомі видання, як журнал "GQ". Із лекціями про порно, безпечний секс та стосунки він виступає в коледжах та університетах Сполучених Штатів.

Нещодавно Джеймс Дін знявся в головній ролі в еротичному трилері "Каньйони" із Ліндсей Лохан.

Фото АР з сайту news.yahoo.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів