Шер: Привиди кращі за деяких людей

30 вересня 2013, 10:18

Американська співачка й акторка Шер запевнила, що любить привидів, а один із них до неї навідується.

Іще зірка розповіла, якої вона думки про свою колегу Мадонну, та поділилася спогадами про героїчний вчинок, який вони здійснили вдвох із Меріл Стріп.

Про все це артистка розказала в чаті на сайті "Reddit".

Якось Шер та Меріл Стріп пішли собі по морозиво, а втрапили в детективну пригоду.


"Ми зайшли за ріг, а там величезний хлопець, який дер на дівчині одяг і намагався вирвати в неї сумку. Меріл просто підірвалася і, волаючи, побігла до них. За нею і я. хлопець злякався і побіг на нас!", - розповіла Шер.

"Я подумала, чудово, ми врятували дівчину, і тепер нас повбивають", - пригадала зірка.

Шер вважає, що привиди кращі за деяких людей

Шер та Стріп добігли до заплаканої дівчини та почали питати, чим їй допомогти.

"…А тоді вона закричала: "О, боже мій, мене щойно врятували Меріл Стріп та Шер! Потім ми озирнулися, а там стоять двоє чоловіків, і вони нічого не зробили (щоби запобігти злочину). Ці два великих засранці просто стояли і дивилися на неї", - обурилася співачка.

На запитання, з ким їй хотілося б заспівати дуетом, Шер назвала Бруно Марса та Пінк. Також вона запевнила, що не відчуває ненависті до Мадонни.

"Я ніколи її не ненавиділа, я просто вважала її стервом. Насправді я її поважаю. Насправді я гадаю, що Мадонна, напевно, одна з найчудовіших артисток, яких я знаю", - зазначила співачка.

Один із учасників чата поцікавився, чи боїться Шер привидів.

"Зовсім ні! Я люблю привидів. Насправді я вважаю, що Сонні (Сонні Боно, покійний чоловік Шер) вмикає світло. У мене є красива люстра, яку він вмикає, коли це неможливо, коли немає струму. Я люблю привидів, привиди мені кращі за деяких людей", - пояснила вона.

Фото Reuters з сайту npr.org

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів