Наомі Кемпбелл: Мене не хвилює, що про мене думають

3 жовтня 2013, 16:34

Супермодель Наомі Кемпбелл заявила, що їй байдуже на те, що про неї думають інші.

Водночас екс-подружка мільярдера Владислава Дороніна вважає, що її невиправдано приписують погану репутацію, пише "Contact Music" з посиланням на журнал "Stylist".

Кемпбелл, яка неодноразово опинялася в центрі скандалів, запевняє, що їй плювати на громадську думку і вона не має жодного бажання змінювати думку людей, навіть якщо вони не праві.

Так, незабаром має розпочатися робота над біографічним фільмом про Кемпбелл. І "чорна пантера" особисто братиме участь у створенні картини.


"Я не піклуюся про те, щоб показати яким моє життя є насправді. Думка людей є думкою людей. Я не можу її змінити", - зауважила Наомі.

Кемпбелл вважає, що чутки про її складний характер - неправдиві

Красуня, яка з'являлася на обкладинках журналів близько 500 разів, наполягає, що вона не заслуговує того, що має погану репутацію.

Мовляв, якби вона дійсно мала стервозний характер, то ніхто б з нею не працював. А так, усі модельєри та фешн-редактори залюбки запрошують її до співпраці.

"Якби в мене був такий важкий характер, як про нього кажуть, то хіба б я працювала досі з тими людьми, з якими працювала ще коли мені було 16?" - зауважила Кемпбелл.

43-річна модель додала, що зараз вирішила дещо змінити у своєму житті - зосередитися на собі, а не на матеріальних речах.

Нагадаємо, віднедавна Наомі Кемпбелл - самотня. Топ-модель покинув російський багатій Владислав Доронін. Темношкіра красуня тепер усіляко уникає запитань про екса, та навіть виганяє журналістів за це.

Фото "АР" з сайту thegrio.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів