Добкін, Кернес та Стівен Сігал погуляли у Кадирова на святі. ФОТО

7 жовтня 2013, 10:22

5-го жовтня у Грозному відзначали 195-річчя з дня утворення міста. Цей день збігся з днем народження глави Чечні Рамзана Кадирова, який щороку запрошує на своє свято купу зірок.

Цього року спеціальним гостем на церемонії був американський актор Стівен Сігал.

Крім того, привітати Кадирова завітали харківський губернатор Михайло Добкін та мер Харкова Геннадій Кернес. Це видно з фото, які Кадиров виклав у своєму Instagram.

Як пише "NEWSru.com" з посиланням на "РИА Новости", у день міста Кадиров презентував відновлений після скандальної пожежі хмарочос у "Грозний-Сіті" , який перейменували на "Фенікс".


Українська делегація в особах Іванющенка, Кернеса і Добкіна завітали в гості до Кадирова

На святковому вечірньому гала-концерті в Грозному виступили зірки російського та зарубіжного шоу-бізнесу. Серед них були Валерій Меладзе, Тіматі, Лев Лещенко, Микола Басков, Ірина Дубцова, Snap та "London Beat".

У якості почесного гостя був присутній голлівудський актор і сценарист Стівен Сігал .

Зі сцени Сігал заявив, що Кадиров перетворив розорену і зруйновану війною республіку на процвітаючий край. Актор також підкреслив, що поважає Кадирова як "друга, воїна і великого лідера". А потім додав, що сподівається в майбутньому стати частиною Чеченської Республіки.

Кернес похвалився світлиною з резиденції Кадирова

Добкін теж привітав Грозний і Кадирова зі сцени.

Добкін теж сфотографувався у резиденції Кадирова, а ще виголосив промову зі сцени

Нагадаємо, торік спеціальним гостем чеченського лідера став новий громадянин Росії актор Жерар Депардьє. Йому в подарунок дісталася п'ятикімнатна квартира в Грозному - саме у згорілому пізніше хмарочосі .

Фото з Instagram Кадирова, Кернеса та з Twitter Добкіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів