Мадонна розповіла, як її зґвалтували

7 жовтня 2013, 12:01

Поп-діва Мадонна розповіла жахливі речі, які їй довелося пережити перш ніж стати популярною.

Артистка зізналася, що якось її зєвалтували. Про це та інше Мадж поділилася в інтерв'ю "Harper's Bazaar".

"Якщо я не можу бути зухвалою у своїй роботі або в тому, як я проживаю своє життя, я не бачу сенсу існувати на цій планеті", - сказала співачка.

"Це може прозвучати досить по-екстремістськи. Але коли я росла в одному з передмість Середнього Заходу, все, що мені потрібно було зрозуміти, так це те, що світ ділиться на дві категорії. На тих , хто слідував статусу-кво і не ризикував, і на тих, хто відмовлявся від умовностей і танцював під зовсім інший ритм", - повідала вона.


Мадонна розповіла, через що їй довелося пройти до популярності

За словами Мадонни, вона вибрала другу категорію і незабаром зрозуміла, що бунтарство не приносить популярності. Навпаки, таку людину вважають підозрілою і небезпечною. Однак майбутню зірку такий розклад не зупинив і вона продовжувала кидати виклики.

"Більшість людей думали, що я дивна. У мене було мало друзів, можливо, у мене не було ніяких друзів. Але врешті-решт все обернулося для мене добре, бо якщо ти не популярна і в тебе немає суспільного життя, у тебе з'являється час сфокусуватися на твоєму майбутньому. Для мене це являло собою переїзд до Нью-Йорка, щоб стати справжнім артистом", - зауважила вона.

Однак Нью-Йорк виявився абсолютно не таким, яким Мадонна його собі уявляла.

"Він не прийняв мене з розпростертими обіймами. У перший рік я піддалася озброєному нападу. Була зґвалтована на даху будівлі, куди мене затягли, тицяючи ножем у спину. Моє житло тричі зламували. Не знаю, чому, у мене не було нічого цінного після того, як в перший раз вкрали радіо", - зізналася співачка.

Крім того, Мадонна розповіла, що для оплати ренти вона позувала голою на уроках малювання для художників.

Співачка зізналася, що була зґвалтована

"Дивилась на тих, хто дивиться на оголену мене", - додала зірка.

На щастя співачка не зламалася і стала тією , якою вона відома всьому світу. "

Так, я люблю провокувати, це в моєму ДНК. І в дев'яти випадках з десяти на те є причина", - вважає Мадонна.

Крім того , співачка зізналася , що не може зрозуміти , чому її критикували за усиновлення.

"Я можу зрозуміти, коли люди критикували мене за симуляцію мастурбації на сцені, за публікацію книги "Секс", навіть за поцілунки з Брітні Спірз на церемонії, але спроба врятувати життя дитини - я не думала, що через це на мене накинуться", - сказала Мадонна.

"Але ось вона я, розведена і живу в Нью-Йорку. Я благословлена приголомшливими дітьми. Я намагаюся вчити їх мислити непересічно", - резюмувала вона.

Фото "Harper's Bazaar"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів