Джамала прокоментувала виконання гімну перед боєм Кличка

7 жовтня 2013, 11:30

Співачці Джамалі дуже погано організували вихід на сцену для виконання гімну України перед боєм Володимира Кличка з Олександром Повєткіним.

Про це вона розповіла в інтерв’ю "Радіо "Свобода", перебуваючи в Москві.

"Шкода, що дуже погано був організований мій вихід на сцену. Мені не пояснили, ні де камери, ні де мені стояти. Це нонсенс для заходу такого рівня. Мало того, мені ще й мікрофон тричі міняли перед виходом. Той, який мені в результаті дали, це взагалі, не побоюсь цього слова, якась совдепія", - додала Джамала.

Окрім того, за її словами, їй "скасували вушні монітори, бо сказали, що буде Путін".


"Я співала і одночасно боролась з почуттям, що от-от заплачу - бути в команді, бути на рингу – це такий стрес, від якого дух перехоплює. Я намагалась всю енергію помістити в кожне слово. Звичайно, легше вийти і заспівати під фонограму, як це зробив Кобзон. При тому, що його фонограма була 20-літньої давнини з його молодим ще голосом", - розповіла співачка.

ДИВІТЬСЯ ВИСТУП ДЖАМАЛИ:

"Мені здається, що набагато справедливіше співати наживо. Я навіть обіграла декілька слів в гімні. Співаючи, я намагалась і мімікою, і жестами закцентувати на цих словах якнайбільше уваги публіки", - зазначила вона.

"Після того, як я заспівала гімн, так вийшло, що мене випадково посадили у табір Повєткіна. Там усі кричали "Повєткін" і лише я одна вболівала за Кличка. Проте неприязні я не відчувала. Більше того, десь після п’ятого раунду деякі прихильники Повєткіна казали: "Саня, здавайся. Просто лягай", - розповіла Джамала.

"Звичайно, ідеальним варіантом для Росії було б, якби Повєткін переміг, але цього не відбулось, і для них це велика трагедія. Їм просто потрібно було довести, що Росія найкраща", - вважає співачка.

Відео "Інтера" з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів