Кіркоров припускає, що син піде його шляхом

7 жовтня 2013, 14:45

Російський співак Філіп Кіркоров не виключає, що його син Мартін може піти шляхом зіркового татка. Артист вже зараз бачить, що малюк дуже музичний.

Про це Кіркоров розповів Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Нещодавно у Москві відбулася музична премія "Kinder Муз-Awards", влаштована продюсером Яною Рудковською. Філіп Кіркоров відвідав захід з якоюсь невідомою білявкою, яку весь час обіймав за талію.

Кіркоров був з дамою, але говорив про сина. Про супутницю співачка чомусь не спитали

Філіп Бедросович не виключає, що колись на цій премії виступатимуть і його діти.


"Мартін – дуже музичний хлопчик. Ось у готелі на Криті, де ми відпочивали, щовечора грав піаніст. І сина неможливо було відтягнути від цього чоловіка, він наче зачарований стояв та слухав звуки піаніно. А ще він вже добре танцює. Відчуваю, що він піде по стопах батька! Звичайно, діти вже відрізняють мої пісні: "Диско партизани" для нас це і колискова, і вранішня пісня", - розповів співак.

До слова, Кіркорова не було на 35-річчі його протеже Ані Лорак.

"Я б ніколи не упустив можливості її поздоровити, і вона про це знає. Але вона так спонтанно вирішила святкувати, а моя особиста історія склалася так завчасно, що я просто не зміг підвести інших людей, але моя душа розривалася, так я хотів бути поруч!" – зізнався Філіп.

До речі, на 30-річчя Катерини Осадчої Кіркоров час знайшов.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів