Агілера зробила ліпосакцію та підтяжку грудей?

8 жовтня 2013, 10:12

Подейкують, американська співачка Крістіна Агілера завдячує поверненням стрункої фігури не лише власній силі волі, дієті чи фізичним навантаженням, а й пластичним хірургам.

Як припускають деякі експерти, 32-річній зірці зробили ліпосакцію та підтягли груди.

Про це пише "Radar Online".

Дієтолог Фред Прескаторе та пластичний хірург Ланс Вайатт, зійшлися в одному: Крістіна втратила кілька десятків кіло. Зірка не була пацієнткою жодного з цих фахівців, але вони поділилися своїми міркуваннями з виданням.


Зі слів Прескаторе, до схуднення Агілера важила 75-77 кілограмів, нині ж вона досягла "чудових" 50-52.

До схуднення Агілери доклали руку хірурги?

"Єдина операція, яку вона, імовірно, перенесла, це підтяжка грудей, бо, якщо ви помітили, вони прекрасно зменшилися в розмірі, що могло відбутися (природно), але малоймовірно", - сказав дієтолог.

"Схоже, Крістіна могла перенести ліпосакцію та/або абдомінопластику, щоби мати пласкіший живіт та вужчу талію", - зазначив пластичний хірург.

На думку Вайатта, такого результату, як у Крістіни, також можна досягти за допомогою агресивної дієти, пігулок для схуднення та фізичних навантажень.

До слова, якраз нещодавно, у інтерв’ю журналові "Redbook" Агілера зізнавалася, що спорт не є її пріоритетом №1.

"Якщо я муситиму обирати між фізичними навантаженнями і тим, щоби провести час із сином після важкого дня, це навіть не обговорюватиметься", - сказала співачка, яка виховує синочка Макса від шлюбу з Джорданом Бретменом.

Нагадаємо, нещодавно зірка зняла малого в своєму кліпі.

Фото з Twitter Крістіни Агілери

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів