Пугачова: Я найщасливіша людина на світі

9 жовтня 2013, 11:15

Російська співачка Алла Пугачова, яка у 64 роки знову стала мамою, розповіла про своє щастя.

Примадонна вперше прокоментувала появу на світ дітей-двійнят - Гаррі та Єлизавети, пише "Комсомольская правда".

"Дякую! Я найщасливіша людина на світі. Ми з Максом мріяли про дітей. І ось ця мрія здійснилася. Я хочу подякувати всім, хто порадів нашому щастю. Дивно, але факт: в наш цинічний час цей цинізм не торкнувся наших малюків", - зауважила Пугачова.

Однак багато говорити про дітей Алла не стала.


"Мені б не хотілося зараз розповідати про нашого сина і дочку, тому що вони дуже маленькі. Але вони такі гарненькі, ви навіть не уявляєте!" - додала вона.

Нагадаємо, чоловік Пугачової Максим Галкін вже коментував народження дітей. Гуморист розповів, що Гаррі схожий на нього, а донька Ліза - на маму Аллу.

Пугачова і Галкін щасливі як ніколи

Сама Примадонна також вважає, що у дівчинки є її риси.

"Звичайно, приємно знаходити в дітях свої риси. Дітки будуть ще змінюватися, подивимося , на кого з нас вони будуть схожі через 3-4 місяці", - зауважила новоспечена матуся.

"Лізочка зараз лежить у ліжечку, я дивлюся на неї, і правда - мій розріз очей. У мене, на жаль, не збереглося моїх малюкових фотографій, але я знаю ж, яка я без косметики, тому бачу: донька зараз схожа на мене. Світло-руде волоссячко у неї", - додала вона.

Однак Пугачова зізналася, що й її донька Крістіни Орбакайте, та й вона сама, народилися чорненькими. А потім посвітлішали.

"Мені здається, що наша Ліза ще дуже схожа на улюблену тітку Максима Ірину. А хлопчик - абсолютний Максим!" - резюмувала співачка.

Нагадаємо, Алла Пугачова та Максим Галкін стали батьками двійнят 18-го вересня. Малюків зірковій парі виносила сурогатна матір.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів