Шлюб Асмус і Харламова визнали недійсним

10 жовтня 2013, 15:20

Російська акторська пара Гарік Харламов та Крістіна Асмус офіційно не є чоловіком та дружиною.

У четвер, 10-го жовтня, Люблінський суд Москви в четвер визнав недійсним шлюб резидента "Comedy Club" та зірки "Інтернів".

Про це повідомляють "7 дней" з посиланням на судово-правовий портал та прес-секретаря суду Марію Балакшіну.

"Визнали шлюб недійсним і анулювали актові записи про розірвання шлюбу Ігоря Харламова і Юлії та про укладення шлюбу між Харламовим та Асмус", - зазначила прес-секретар суду.


Нагадаємо, влітку перша дружина Гаріка Юлія Лещенко звернулася до суду з позовом про визнання шлюбу Асмус і Харламова недійсним.

Асмус і Харламов більше не чоловік і дружина

Крістіна Асмус відреагувала на дії Юлії Лещенко у своєму мікроблозі у Twitter ще у вересні.

"Люди, мені народжувати скоро, у мене зараз інші турботи. Ну, розірваний шлюб... і що? Буває. Піду поп'ю чай з печивом", - писала тоді актриса.

Наразі ж ані Крістіна, ані Гарік покищо ніяк не прокоментували рішення суду.

Рішення про розлучення Ігоря та Юлії Харламових в грудні минулого року прийняв мировий суд Міщанського району. Але апеляційна інстанція скасувала це рішення, оскільки воно було прийнято за відсутності Юлії Харламової. Проте Харламов до того моменту вже встиг одружитися із Асмус.

Крістіна народить дитину не в офіційному шлюбі?

Наразі ж триває шлюборозлучний процес Харламова з першою дружиною. Жінка наполягає на поділі спільного майна, яке вона оцінила в 651 тисяч рублів і 508 тисяч доларів.

Екс-кохана Гаріка просить виплатити їй половину цієї суми. Харламов же подав до дружини зустрічний позов. Він просить стягнути з Юлі дві третини вартості автомобіля BMW X6, купленого парою в кредит, тобто 2,5 мільйона рублів.

Нагадаємо, резидент "Comedy Club" Гарік Харламов і його дружина-домогосподарка Юлія прожили разом сім років, при цьому в офіційному шлюбі вони були лише два роки.

Пара розлучилася в грудні 2012-го року - Харламов пішов від дружини до актриси Крістіні Асмус, яка зараз чекає від нього дитину.

Фото з Instagram Крістіни Асмус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів