Екс Могилевської розповів про її аборт та показав інтимне фото

11 жовтня 2013, 11:21

Перший продюсер та екс-коханець співачки Наталії Могилевської Олександр Ягольник зізнався, що радіє через вагітність артистки.

Утім, чоловік не забув на всю країну повідомити, що 10 років тому Могилевська зробила аборт.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Ягольник написав, що мама Наталії Ніна Петрівна була кухарем, тому роман з відомим шефом Ектором Хіменес-Браво його тільки порадував.


"Молодець, "девчонка с волосами цвета лилии"! Щиро вітаю. ДУЖЕ ЩИРО - передайте їй особисто! До щирості моїх поздоровлень додається і той факт, що кухарем була і мама Наташі Ніна Петрівна. Дивлячись в її очі, я вірю, що це не піар, що нарешті Наташа придбає те, чого у неї не було - радість материнства", - зазначив Ягольник.

Молоді Могилевська з Ягольником разом починали свою кар'єру в шоубізі

"Я дуже сподіваюся, що канадські медики не облажаються - все-таки, 38-річна Наташа, з її минулим, ладом і способом життя, не має повністю здоровий жіночий організм, і ніхто точно не може передбачити, як буде проходити ця вагітність. І, можливо, тут би в Україні до неї було особливе ставлення. Але, мабуть, НМ хочеться щастя і спокою", - написав Олександр.

Ягольник також зазначив, що відомі та публічні чоловіки - це саме типаж Наталії, як каже її подруга - це її "сексотип".

Це фото зроблене у 2008-му році у Криму

Також композитор радіє, що Могилевська зберегла цю дитину.

"І найголовніше, що з ним дитину Наташа вирішила зберегти. Мені не так пощастило, напевно, свого часу в цьому питанні, і через її аборт 10 років тому я ледь не звів рахунки з життям. Тож цьому хлопцю - пощастило, вона мега-джек-пот як жінка. І я його теж щиро, екс, вітаю. Наташа буде дуже хорошою мамою і найвірнішою дружиною", - запевнив продюсер.

Нагадаємо, нещодавно Могилевську бачили разом з Ектором Хіменесом-Браво і зробили висновки, що саме від нього співачка чекає дитину.

Фото з Facebook Ягольника

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів