Охорона Кіркорова травмувала фотографа у Києві

12 жовтня 2013, 20:26

У п'ятницю ввечері, 11-го жовтня, охоронці Філіпа Кіркорова застосували силу до фотографа, який здійснював зйомку під рестораном в Києві.

Про це повідомляє "LB.ua".

Під час здійснення зйомки до фотографа Олександра Ратушняка підійшов один з охоронців і почав його жорстко відштовхувати зі словами "Сховай камеру! Я тобі не раджу це робити. Бачиш перехід (пішохідний)? Я тебе зараз урою. Будеш тут валятися".

Кіркоров не хотів, щоб його бачили у київському ресторані?

Далі - перед тим, як сісти в машину - охоронець Кіркорова дістав із салону пляшку з водою і кинув її в Ратушняка. Пляшка потрапила Ратушняку в голову.


Однак, сила удару була така, що далі пляшка зрикошетила в дівчину - відвідувачку ресторану. Удар припав їй у живіт. Після цього пляшка влетіла в скляну вітрину ресторану, розбивши її.

Судячи з фото, пляшка була пластикова

На місце події була викликана міліція і швидка допомога. Лікарі обробили рану і відвезли фотографа в лікарню для подальших обстежень.

Співробітники міліції прийняли заяву. Фотографа розпитала як потерпілого. Наразі проводять дослідчу перевірку за фактом події.

Фотографу ніби розбили голову пластиковою пляшкою

Як зазначає видання, найближчим часом буде порушено кримінальну справу у зв'язку з нанесенням тілесних ушкоджень. Ступінь ушкоджень визначить судмедекспертиза, яка має відбутися в понеділок.

Однак, порушувати справу також у зв'язку з перешкоджанням професійній діяльності журналіста в міліції відмовляються, мотивуючи тим, що нібито фотограф - не журналіст.

У ресторані відмовилися коментувати ситуацію.

Фото "Like.Lb.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів