Сумська розповіла про кавалера Литовченко

14 жовтня 2013, 12:29

Актриса Ольга Сумська не змогла стримати язика за зубами та розповіла про нового обранця своєї подружки – Влади Литовченко.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Нещодавно стало відомо про те, що Литовченко закрутила новий роман. Однак особу кавалера Влада поки тримає у секреті. А її кума Ольга Сумська, певно, про це не знає.

"Скажу вам по секрету, що я вже його бачила. Отакий хлопчинка! І звати його теж Віталік (як і чоловіка Сумської). Чим Віталік займається? О тут я вже не буду відкривати всі секрети, щоб не отримати на горіхи від своєї куми. Гарнюній і молодший на багато років", - розговорилася Сумська.


Сумська розповіла про кавалера Литовченко - Віталіка

Про своє особисте Ольга теж не мовчить. Як відомо, її мрія повінчатися з чоловіком знову не здійснилася через його участь в одному з телешоу.

"Сьогодні не варто спонукати чоловіка до вирішального кроку як шлюб, штамп у паспорті, а тим більше вінчання. Це треба бути дійсно сміливим чоловіком. Ми віримо один в одного. Власне, нічого не завадить. Але поки знову якісь перепони. Тому я думаю так, дочекаємося срібного весілля. І вже в 25 років остаточно вирішимо повінчатися. А срібне весілля через три роки", - розповіла Сумська. Катерині Осадчій у "Світському житті".

Також Ольга зізналася, що зовсім не ревнує Борисюка до молоденьких дівчат, які разом з ним стрибають у басейн у новому телешоу.

"О, як я люблю це відчуття, коли ти відчуваєш цей драйв, коли твій чоловік подобається", - зізналася артистка.

Нагадаємо, нещодавно Сумська розповіла, що завдяки участі у шоу чоловік її по-новому збуджує.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів