На грядці Обами росте бур'ян та гниють овочі. ФОТО

16 жовтня 2013, 14:25

Перша леді Америки Мішель Обама закинула свою грядку через бюджетну кризу.

Адміністрація президента США скоротила витрати на город, створений при Білому домі першою леді країни, пише "The Telegraph".

Тепер на славнозвісному городі Мішель Обами тільки поливають грядки, але не збирають урожай. Тож перезрілі гнилі овочі падають на землю й стають здобиччю білок і лисиці, що живуть на території резиденції президента.


Колись грядка Мішель Обами мала такий вигляд

Це пов'язано з тим, що через бюджетну кризу багатьох співробітників Білого дому, які зазвичай добровільно збирали дозрілі овочі, довелося відправити у відпустку.

Як наголошується на сайті "obamafoodorama.blogspot.com", який присвячений городу при Білому домі, перезрілі овочі падають з гілок і гниють, а картоплю їдять черви.

Тепер все заросло бур'яном

Нагадаємо, у 2009-му році з ініціативи Мішель Обами було створено город. На його прикладі вона пояснювала американським дітям користь здорового харчування.

А перестиглі овочі їдять білки

До слова, нинішня перша леді - не перша дружина президента, що створила при Білому домі город. Так, в часи Другої світової війни Елеонора Рузвельт розбила на його території так званий "город перемоги", щоб на своєму прикладі показати американцям, як навіть у кризові часи забезпечити себе їжею.

Фото "obamafoodorama.blogspot.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів