Свєтлаков планує захищатися від журналістів зброєю

17 жовтня 2013, 11:45

Російський шоумен Сергій Свєтлаков зізнався, що йому набридли папарацці.

Актор розповів, як збирається захищати свою родину від настирливих представників ЗМІ та за яких незвичайних обставин розписався з нинішньою дружиною, пише "Комсомольская правда".

Як відомо, цього літа Свєтлаков став двічі татом - друга дружина актора, 31-річна Антоніна Чеботарьова, народила йому сина Івана. А незабаром після цього вони одружилися.

Однак справжнього весілля у пари так і не було.


"Ні, у мене була лише одне весілля, з моєю першою дружиною Юлею, мамою моєї доньки Насті. Другого весілля як такого поки ще не було. Ми з Тосею просто розписалися", - пояснив Сергій.

Свєтлаков відвіз дружину з сином в Юрмалу, але від папарацці так і не захистив

До слова, розписалися закохані за досить незвичних обставин:

"Ми розписалися, власне, по дорозі на рибалку. Тобто зібралися на риболовлю, а заодно заїхали розписалися. Потім поцілувалися, сіли в машину і поїхали за 100 кілометрів у незайманий ліс. І на березі найкрасивішій річки в затишному будиночку провели кілька днів. Відмінний був час: я ловив сома, а моя новоспечена дружина щось в цей час готувала. Нам було дуже здорово удвох. Відпочивали, насолоджувалися природою".

Однак весілля з Антоніною Свєтлаков таки планує.

"Так. Але коли, складно сказати. Син трохи підросте, ось тоді і покличемо друзів, відсвяткуємо як слід", - зауважив шоумен.

Актор запевняє, що вони з дружиною - не заручники стереотипів. Тож, гучного весілля з 700 гостями в них не буде.

"Вирішили розбити це свято на багато маленьких, таких , щоб потім зібрати такі намиста з емоцій під назвою "весілля". Спочатку організуємо з Тосею зустріч з батьками. Зберемо близьких родичів з того і з іншого боку і присвятимо їм пару днів. Посидимо за столом, зануримося в сімейну складову. Потім відсвяткуємо це з друзями з роботи, наприклад", - додав Сергій.

Наразі Свєтлаков з дружиною та сином живуть у заміському будинку в Юрмалі. Однак і там подружжя буквально дістають папарацці.

"Так, дуже сильно. Занадто. Якщо я спочатку з посмішкою це сприймав, то зараз це починає напружувати. Я вже думаю якусь зброю прикупити і в дозволених масштабах боротися за своє житло. Так що, дорогі папарацці, краще до нас не лізьте, попереджаю, що можливі наслідки..." - зауважив актор.

Нагадаємо, Сергій Свєтлаков має власний ресторан узбецької кухні в Києві. А нещодавно шоумен вирішив стати офіційним опікуном родини віслюків у Київському зоопарку.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів