Ріанна поплавала з акулами?

17 жовтня 2013, 12:17

Співачка Ріанна продовжує докладно звітувати в соцмережах, де вона була і що бачила.

Якщо вірити Instagram зірки, то в Кейптауні вона зважилася поплавати з акулами.

"Дайвінг з акулами? Так, будь ласка!", - написала співачка.

На наступному фото, яке виклала Ріанна, вона зображена з двома подружками горілиць на палубі човна, уже вбрана в гідрокостюм. Світлин акули, якщо дівчата її таки зустріли, артистка не показала.


Організаторам екзотичного дозвілля варто бути обережними з Ріанною, адже її відверті оповідки в соцмережах привели за ґрати ще одну людину.

Акули могли з'їсти Ріанну разом із вінтажним купальником від "Chanel"

Цього разу прийшлося непереливки власникові бару на Пхукеті, де Рірі побувала на еротичному шоу – як виявилося, нелегальному. Про це пише "The Guardian".

"Або я вчора була в драбадан, або я бачила, як тайка витягла зі своєї поцьки живу пташку, двох черепашок, леза, дротики для дартсу та кульки для пінг-понгу", - написала зірка наприкінці вересня в своєму Twitter.

Як повідомив представник місцевої поліції, в якому закладі відбувалося те неподобство, правоохоронці дізналися вже наступного ранку. Певний час знадобився, щоби впіймати власника на гарячому. Тепер йому загрожує місячне ув’язнення і штраф у розмірі приблизно 2 тисяч доларів.

Нагадаємо, там же в Таїланді Ріанна сфотографувалася з екзотичною тваринкою, і до в’язниці потрапили її власники-мучителі.

Фото з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів