Шлюб Джолі зруйнували сексуальні сцени?

21 жовтня 2013, 17:15

Екс-чоловік актриси Анджеліни Джолі, Біллі Боб Торнтон досі картається через те, що "профукав" їхній шлюб.

Актор згадує, як ускладнило їхні стосунки те, що він знімався в сексуальних сценах з Холлі Беррі.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на "The Sun".

Біллі Боб і Анджеліна були подружжям в 2000-2003-му роках. Саме на цей період припали зйомки картини "Бал монстрів", у якій персонаж Торнтона крутить любов із героїнею Беррі.


"Я їду і знімаюся в фільмі, наприклад, у "Балі монстрів" із відвертою еротичною сценою з Холлі Беррі. Вона – одна з найгарніших жінок у світі, і я розмовляю телефоном із моєю дружиною, і вона питає: "Що ти сьогодні поробляв?", - поділився Торнтон.

Холлі Беррі мимохіть доклала руку до краху шлюбу Джолі?

"А я їй: "О, я знімався в сексуальній сцені з Холлі Беррі". А потім тебе питають, чи ти насправді її торкався. Я кажу: "Я мусив – це ж було у сцені", - пригадав актор.

Зі слів Біллі Боба, такі ситуації, коли чоловік знаходиться за тисячі миль від дружини та імітує секс із іншою, не можуть не впливати на стосунки. 58-річний актор покладає на себе провину за те, що їхній шлюб із Джолі розпався.

"Я профукав мій шлюб з Анджеліною. Я думав, я недосить хороший для неї, був надто невпевненим. Ми досі дружимо", - зізнався він.

Як відомо, Джолі була п’ятою та поки що останньою дружиною Торнтона. Під час весільної церемонії закохані обмінялися пляшечками з кров’ю.

Фото Reuters з сайту entertainment.ca.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів