Ален Делон засудив одностатеві шлюби: Ми тут, щоб любити жінок

22 жовтня 2013, 11:50

Французький актор Ален Делон підтримав політичну партію, яка виступає проти одностатевих шлюбів.

77-річна зірка кінематографу оголосив днями, що підтримує праву партію "Національний фронт", яку очолює Марін Ле Пен.

В інтерв'ю швейцарській газеті "Le Matin" заявив, що радий тому, що партія ця набирає популярність, пише "Комсомольская правда".

"Жан-Марі і Марін Ле Піни боролися довгі роки, але боролися поодинці. Зараз з ними - французький народ", - заявив актор.


До слова, "Національний фронт " виступає не лише проти одностатевих шлюбів, а й проти єдиної Європи та єдиної валюти, припливу іммігрантів.

Все це миттєво відгукнулося Делону: він залишив посаду почесного голови конкурсу "Міс Франція".

Ален Делон виступив проти геїв

Організатори поспішили відхреститися від його заяв і закликали учасниць і членів журі утриматися від політичних заяв.

У свою чергу, Делон відгукнувся обуреним листом, в якому заявив , що розриває з конкурсом всі відносини: "...Це не ви мене відпускаєте - це я сам йду".

Раніше актор вже встиг зачепити геїв: він повідомив, що "гомосексуальність - це протиприродно: ми тут, щоб любити жінок".

До слова, Алена Делона розкритикував навіть власний син Ентоні. Він здивувався, що батько виступає проти геїв, при тому що сам жив "в оточенні гомосексуалістів". Так, Делона зробив зіркою в 60-ті роки режисер Лукіно Вісконті, який не приховував свою орієнтацію.

Ентоні додав, що батько "любить провокувати", раз у п'ятнадцять років обов'язково здійснює дурість, і порадив не зображати з себе політолога, а зніматися в кіно.

Але не тільки Ентоні, а й більшість французів не схвалюють поведінку Делона. Як показують дані проведеного соцопитування, 55 відсотків жителів країни його не люблять, хоча більшість продовжує вважати зіркою.

Фото "Reuters" з сайту sicnoticias.sapo.pt

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів