Земфіра на концерті обматюкала фанатів

22 жовтня 2013, 14:38

Співачка Земфіра Рамазанова опинилася в центрі скандалу.

20-го жовтня рок-зірка під час концерту у Ростові обматюкала фанів та пообіцяла більше ніколи не повертатися в це місто, повідомляє "Лента.ру".

Як розповіли присутні на виступі, Земфіра була незадоволена тим, як проходив концерт. Під час виконання пісні "Деньги" Земфіра викрикнула: "Давид Зільберман!". Таким чином артистка натякнула на директора майданчики, з вини якого концерт ледве не був скасований.

У середині концерту перестала працювати частина апаратури, потім глядачі почали вигукувати побажання, які пісні вони хотіли б почути. У відповідь на крики із залу "Ромашки давай!", Земфіра спочатку нецензурно вилаялася, а потім відповіла у мікрофон: "Я зараз тобі так дам, не понесеш".


А наприкінці виступу співачка змінила рядок у пісні "Аривидерчи" , яку виконувала на біс, проспівавши "Я ніколи не повернуся в Ростов" (замість "Я ніколи не повернуся додому").

Та згодом рокерша вибачилася за свою непристойну поведінку. Відповідну заяву було опубліковано 21-го жовтня на офіційному сайті Земфіри.

Земфіра влаштувала скандал у Ростові

"Здрастуйте) Все в порядку. Ніхто не помер, нікого не вбили. Я хочу вибачитися за свою нестриманість. Особливо неприємно, що мої не найкращі вирази чули діти, це їм ні до чого. Все, чого я хочу, це відчувати задоволення на сцені та залучати в цю атмосферу присутніх. Якщо це виходить, щасливі всі", - написала співачка.

"Я не намагаюся подобатися всім, та й все мені не подобаються) Це коментар на засуджуючі коментарі. Вас не було, ви не знаєте, ви не розумієте. Але і я не знаю вас і не розумію вас - все справедливо. Газети? Пошумлять і перестануть. Тур- відмінний. Повна сил, чекаю зустрічі)" - додала Земфіра.

Раніше в ЗМІ повідомлялося про конфлікт Земфіри з Давидом Зільберманом, директором ростовського ЗСК "Спорт-Дон". За дві доби до концерту співачка написала на своєму офіційному сайті, що їй відмовлено в можливості виступу на ростовському майданчику без пояснення причин.

"Вперше за 14 років мого концертного життя я стикаюся з таким свавіллям - людина зриває захід, на контакт не йде, каже "прийняв рішення". На питання про глядачів відповідає "мені все одно". А мені не все одно, і я хочу знати, за яким правом мій і ваш концерт скасовують. Сьогодні в 11 Зільберман викликаний до губернатора, ми виїжджаємо з апаратом у Ростов", - заявила Земфіра.

19-го жовтня відбулася зустріч Зільбермана з губернатором Ростовської області, після якої було заявлено, що концерт все ж таки відбудеться.

Нагадаємо, це не вперше Земфіра дозволяє собі непристойні слова зі сцени. Так, у 2007-му році артистка також обматюкала фанатів на концерті у Смоленську.

Фото peoples.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів