Юля Савічева йде під вінець після 10 років стосунків

23 жовтня 2013, 10:52

Російська співачка Юлія Савічева зважилася на заміжжя.

26-річна артистка готується вийти заміж за музиканта і композитора Олександра Аршинова, з яким зустрічається вже цілих десять років.

За словами пари, планується не тільки реєстрація шлюбу в РАГСі, а й вінчання, пишуть "7 дней".

"Весілля буде в наступному році. Але є світська церемонія, а є вінчання. Для нас з Юлькою, як для людей віруючих, вінчання набагато важливіше штампів і банкету в ресторані. Ми десять років духовно готувалися саме до такого кроку, після якого шляху назад точно НЕ буде", - заявив наречений.


"Все було - від пристрасної закоханості до розчарувань одне в одному, те, що трапляється у багатьох. Були і кризи у стосунках... І тепер ми усвідомлено вирішили, що повинні бути разом. Багато розлучаються, тому що розчаровуються, коли відносини стають менш пристрасними у нас все не так - за десять років ми немов приросли один до одного", - зауважив Олександр.

Юля Савічева виходить заміж

Закохані познайомилися, коли Юлія брала участь у "Фабриці зірок- 2". Дівчині тоді було всього 16 років. Олександр ж, який на два роки старший Юлі , вже був солістом альтернативної музичної групи. Через два роки стосунків закохані стали жити разом.

"Я був впевнений, що рано чи пізно Юля скаже: "Ти дуже милий, але у мене з'явився шанувальник, який забезпечить мені розкішну машину і щасливе життя", - зізнався Сашко.

Але Юля віддала перевагу любові.

"Ми разом вже десять років, а здається, ніби тільки вчора познайомилися..." - заявила вона.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів