Принца Джорджа похрестили семеро чоловік. ФОТО

23 жовтня 2013, 18:27

У Лондоні похрестила первістка принца Вільяма та Кейт Міддлтон - принца Джорджа.

Правнука королеви Єлизавети II хрестили у Королівській капелі при Сент-Джеймському палаці. Обряд проводив архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі, повідомляє "Sky News".

Тримісячний син принца Джордж під час церемонії був одягнений в мереживну хрестильну сукню, копію наряду, який надягали на немовлят королівської сім'ї з 1841-го року.

У Лондоні похрестили принца Джорджа

Хресними малюка стали семеро людей: друзі Вільяма і Кейт - Олівер Бейкер, Емілія Джардін-Патерсон, Джулія Семюел, Вільям фон Кутса, а також герцог Вестмінстера Джеральд Кавендіш Гросвенор, особистий секретар подружжя Джеймі Лоутер-Пінкертон і кузина Вільяма Зара Філліпс, повідомляє "ВВС".


Церемонія пройшла досить скромно. Для цього, зокрема, і був обраний Сент- Джеймський палац, тоді як зазвичай хрестини членів королівської сім'ї проводяться в Букінгемському палаці.

Малюк тепер має сімох хрещених

На заході були присутні чотири покоління королівської сім'ї. Крім рідних Вільяма і Кейт - королеви Єлизавети II з чоловіком принцом Філіпом, принца Чарльза з дружиною Каміллою Паркер-Боулз, а також дядька Джорджа, принца Гаррі, й членів сім'ї Кейт Міддлтон, на таїнстві були присутні і близькі друзі пари, всього 22 особи.

Джорджа вдягли у традиційну сукню для хрещення

Принца Джорджа біля входу до каплиці вітали мешканці та гості Лондона, що почали збиратися біля церкви задовго до початку проведення обряду. Багато хто принесли з собою повітряні кулі, листівки та іграшки.

Нагадаємо, принц Джордж з'явився на світ 22-го липня 2013-го року. Він став третім в черзі на королівський трон Великобританії після свого діда і батька.

Фото "АР" з сайту "Sky News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів