Кеті Перрі: Я - фрік і маю зв'язок із Богом

23 жовтня 2013, 18:19

Американська співачка Кеті Перрі сказала, що вона – фрік, який носить у сумці чуже волосся. А ще зірка розповіла про свій зв’язок із Богом.

Перрі дала інтерв’ю та знялася для обкладинки листопадового номеру журналу "W".

Про це пише "Gossip Center".

Співачка пригадала, як на початку кар’єри її зустрів Голлівуд. Відомий продюсер узяв дівчину під своє крило. Кеті мала гроші, житло в Беверлі-Хіллз та брелок "Louis Vuitton" для свого авта.


Кеті Перрі знялася для глянцю

"Я думала, що я – велика цяця. Але довго це не тривало. Компанія звукозапису мені відмовила. І мій "Jetta" конфіскували. Я не могла сплатити свої рахунки. Зненацька я почала чути "ні" частіше, ніж "так". Як би тупо це не звучало, відмова значною мірою вибудувала мені характер", - сказала артистка.

"Щоби крутитися в цьому бізнесі, потрібна сила. А в мене завжди були високі амбіції", - зазначила вона.

Труднощі допомогли співачці вибудувати сильний характер

Кеті вкотре згадала про свій невдалий шлюб, але запевнила, що все в житті відбувається не просто так, а з якоїсь причини. До того ж, тепер вона зустрічається з музикантом Джоном Мейером, у якого вже давно була закохана.

"Я намагаюся підтримувати і підтримую зв’язок із Б-О-Г-О-М або силою, яка більша за мене. Це важливо, інакше на тобі немає ніякої відповідальності", - пояснила зірка.

Нагадаємо, нещодавно Перрі зізналася, що має психічний розлад. Днями ж у радіопередачі артистка заявила, що вона – фрік.

Про це пише "Contact Music".

"В один із перших разів, коли я приїхала на "Греммі", я ділила гримерку з Майлі Сайрус і Тейлор Свіфт, і попросила в кожної по пасму волосся, це було цілком огидно, але і класно. Я на кожному окремо зав’язала бантик і покрала до своєї торбинки. Це був мій маленький секрет, і я – фрік!", - похвалилася Кеті.

Як відомо, іще співачка полюбляє розташовувати все в алфавітному порядку.

Фото "W Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів