Повалій: Я ще не готова до крісла міністра

25 жовтня 2013, 12:47

Співачка і депутат Таїсія Повалій з'являється лише на половині пленарних засідань, бо має багато записів та виступів перед Новим роком.

Однак Тая упевнена, що колега їй пробачать, йдеться у "ТСН. Особливе".

Зараз Повалій подобається працювати у Парламенті, бо її оточують самі чоловіки. Однак до міністерського крісла Тая поки не готова.

"Я думаю, що це буде у наступному скликанні. Я молодий депутат. Я тільки набираюся досвіду. Сьогодні я ще не готова до міністерського крісла", - зізналася співачка.


Повалій визнає, що не має належного досвіду, аби стати міністром

Що ж до прогулів, то Повалій пояснює їх бажанням дарувати людям свій спів.

"Я думаю, що мої колеги по фракції зрозуміють моє бажання співати для людей і з'являтися у новорічних програмах. Тому я думаю, що мене з радістю відпустять", - припустила Тая.

Як відомо, нещодавно зірка презентувала нове відео, яке для неї зняв Алан Бадоєв за 75 тисяч євро. Повалій у кліпі дуже схожа на голлівудську зірку Шерон Стоун.

"Читала відгуки. Хтось говорить, що я на одну схожа, інші говорять, що на Шерон Стоун схожа. Я схожа сама на себе. Хочу сказати, що в житті, у дзеркалі, не було ніякої схожості. Відкрию вам секрет – макіяж і зачіска мені зовсім не сподобалися. Я навіть розплакалася", - поділилася артистка.

Повалій запевняє, що не мала за мету бути схожою на Шерон Стоун

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів