Беллуччі спростувала стосунки з азербайджанським мільярдером

29 жовтня 2013, 11:32

Італійська актриса Моніка Белуччі спростувала чутки про те, що вона пішла від свого чоловіка Венсана Касселя до азербайджанського олігарха Тельмана Ісмайлова.

Кінозірка заявила, що взагалі не розуміє, звідки усі взяли, що вона має роман з колишнім власником Черкізівського ринку, пишуть "РИА Новости".

"Ця новина, яка я не знаю, звідки могла з'явитися, ні на чому не грунтується", - заявила актриса в інтерв'ю щотижневій італійській версії журналу "Vanity Fair".

Белуччі каже, що не зустрічається з Ісмайловим

Белуччі зазначила, що після розставання з Касселем - "через те, що вони стали особистостями, які розвиваються в різних напрямках", - в її житті немає іншого чоловіка.


На питання про те, чи зустрічається Кассель з іншими жінками, Беллуччі відповіла, що не знає про це.

При цьому планів повертатися з Франції, де вона жила разом з чоловіком, на батьківщину - до Італії, в актриси на даний момент немає.

Беллуччі також поспішила спростувала чутки про роман з режисером Еміром Кустуріцею, разом з яким вона працює над його новим фільмом.

Нагадаємо, наприкінці серпня стало відомо, що акторська пара Моніка Беллуччі та Венсан Кассель розлучаються. Пізніше західні ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що актриса закрутила роман з Тельманом Ісмайловим.

Фото з сайту "Facty.ictv.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів