Комуністи звинуватили Сталлоне у розповсюдженні порнографії

31 жовтня 2013, 12:55

Американський актор Сильвестр Сталлоне став ворогом комуністів.

Партія "Коммунисты России" звернулася до міністра культури Росії Володимира Мединського з вимогою притягнути Сталлоне до кримінальної відповідальності, повідомляє "ok-inform.ru".

Комуністи вважають, що виставка картин Сильвестра Сталлоне в Російському музеї "дискредитує традиції музейної справи в Росії", "прищеплює відвідувачам низькопробний смак", "дезорієнтує нашу молодь" і "шкодить патріотичному вихованню".

"Особливо неприємний, скандальний характер даній виставці додає той факт, що вищезазначений любитель - художник відомий, як виконавець головної ролі в порнофільмі "Італійський жеребець" і, таким чином, є розповсюджувачем незаконної порнопродукції, що передбачено статтею 242 КК РФ", - йдеться у зверненні комуністів.


Проти Сталлоне виступили комуністи

До слова, раніше комуністи вимагали заарештувати Сталлоне під час відвідування виставки в Петербурзі. Також комуністи просили директора музею відмовитися від монтажу виставки, проте він не послухав їх.

Окрім цього, на думку комуністів, "художник -аматор Сталлоне" в 80 -ті роки систематично брав участь у пропагандистських кампаніях проти СРСР-УРСР. А фільмі за його участю "Рембо-2" і "Рембо-4" назвали "низькопробними пропагандистськими", "в ході яких винищуються сотні радянських людей, офіцери і солдати нашої армії представлені вбивцями і садистами".

Нагадаємо, днями у Санкт-Петербурзі відкрилася виставка картин пензля Сильвестра Сталлоне. Актор почав малювати після втрати сина.

Фото mir24.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів