Гвінет Пелтроу: Чхайте на думку інших

1 листопада 2013, 16:19

Американській акторці Гвінет Пелтроу по цимбалах думка зразкових мамусь відносно того, скільки часу вона приділяє роботі, а скільки - дітям.

Зірка, яка має дев’ятирічну дочку Еппл та семирічного сина Мозеса, закликала й інших матерів, які працюють, брати з неї приклад.

Про це вона говорила в інтерв’ю журналові "Red", пише "The Daily Mail".

"Байдуже, що думає хтось інший. Мене це до сказу доводить. Особисто я вважаю, що баланс "робота-життя" в жінки має бути таким, який вона вважає для себе правильним", - сказала 41-річна Пелтроу.


Пелтроу закликала не зважати на чужу думку

"І ніхто інший не може складати для неї графік. І ніхто не може казати їй, скільки годин на тиждень вона мусить приділяти цьому, а скільки – тому", - наголосила актриса.

Гвінет вважає, що мамам, які працюють, не варто зважати на те, що про них подумають, якщо вони, наприклад, пропустять дитячий концерт.

"Коли я з дітьми, я віддаю їм усе, що в мене є. А коли я не з ними, я віддаю все, що в мене є, тій справі, яку роблю. Оце – мій баланс… Байдуже, що думає хтось інший. Має значення, що думаєш про себе ти сама. І що думають твої діти", - підсумувала Пелтроу.

"Тож якщо в мене хтось спитає поради, я скажу: робіть те, що є правильним для вас, і чхайте на те, що думає хтось інший", - повторила зірка.

Між тим рік тому в інтерв’ю "Harpers Bazaar" Пелтроу говорила дещо інше. Актриса зізналася, що відчуває провину за те, що "жонглює" дітьми та роботою. Вона казала, що береться лише за ті ролі, котрі не вимагають від неї тривалої розлуки з родиною.

А в 2011-му році Гвінет заявляла, що дуже рада тому, що привчила себе працювати менше. Вона запевняла, що їй понад усе подобається бути вдома, відвозити дітей зі школи та готувати для них їжу.

Фото обкладинка журналу "Red" з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів