Lady Gaga обрала українське та не розходилася з коханцем

5 листопада 2013, 11:44

Американська співачка Lady Gaga досі кохана - чутки про те, що артистку кинув коханець виявилися неправдою.

Джерело з оточення зірки запевняє, що актор Тейлор Кінні та Lady Gaga досі разом й не думають розлучатися, пише "Us Weekly".

"Це неправда", - прокоментував чутки про розкол інформатор.

В якості підтвердження в мережі з'явилося свіже відео, де Gaga та Кінні обіймаються.


Нагадаємо, актор та епатажна співачка вперше зустрілися в липні 2011-го року під час зйомок кліпу. Кілька місяців потому Lady Gaga та Тейлор Кінні почали зустрічатися.

Lady Gaga ніхто не кидав

Та днями почали поширюватися чутки, що чолов'яга не витримав амбіцій коханої і покинув її.

До слова, Gaga дуже багато часу приділяє не лише музиці, а й своєму зовнішньому вигляду.

Артистка обирає вбрання від різних дизайнерів з усього світу. А нещодавно Lady Gaga звернула увагу й на українського модельєра.

Зокрема, аксесуар українського дизайнера Ксенії Шнайдер потрапив на голову епатажної співачки, а згодом і на обкладинку її нового синглу, повідомляє "ТСН. Особливе".

Кілька місяців тому дизайнер отримала несподіваний лист від асистентів Lady Gaga із проханням надіслати речі для виконавці. Своїм коштом і без фінансових гарантій. Разом з капелюхом, Шнайдер відправила і спідницю.

Співачка обрала капелюх від українського дизайнера

"Вони пояснили, що раз на 2 тижні збирають їй речі, влаштовують генеральне примірку, на якій вона відбирає, в чому вона буде з'являтися на публіці, виходити у світ, до преси протягом місяця. І відбирають дизайнерів з усього світу. Вони самі відібрали речі і надіслали фотографії, які їх цікавлять", - розповіла українська дизайнерка.

Щоправда, за словами Шнайдер, Gaga вдягає її капелюх неправильно. Він має закривати все, окрім очей, а Lady Gaga одягла його навпаки. Знаменитий капелюх вартості не має. У нього існує ще дві копії, проте їх робили не на продаж, а як елемент показу.

Фото thehothits.com та Twitter Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів