Том Круз: Я не викидав дочку зі свого життя

6 листопада 2013, 17:02

Американський актор Том Круз хоче стягти 50 мільйонів доларів із тих, хто насмілився звинуватити його в нехтуванні єдиною рідною донькою Сурі.

У жовтні зірка подав до суду на видавця журналів "Life & Style" та "In Touch", які торік про нього таке написали. У вівторок Круз подав заяву, де розповів, який він насправді батько.

Про це пише "Radar Online" та "The Daily Mail".

Актор запевнив, що навіть у той час, коли вони з донькою перебувають далеко одне від одного та сумують одне за одним, його Сурі – "дуже щасливе дитя". Вони весь час спілкуються телефоном та мають прекрасні стосунки.

"Я в жодному разі не викидав Сурі зі свого життя – ані в фізичному, ані в емоційному , ані в фінансовому чи ще якомусь сенсі", - наголосив він.

Том докладно пояснив судові, що протягом 2012-го року він від’їжджав на зйомки то до Ісландії, то до Британії. Поки вони з Кеті Холмс перебували в шлюбі, дружина та донька час від часу навідували його, потім же такої можливості вже не було.

 Том Круз має намір довести в суді, що він - турботливий та люблячий батько, і отримати 50 мільйонів

"У результаті того, що обставини змінилися внаслідок розлучення, ми (з Сурі) не могли бачитися так само часто, як це було до розлучення", - зазначив Круз.

Актор вказав, що вони з донькою зустрічалися в липні, листопаді та грудні 2012-го року.

"Ми говорили по телефону майже щодня… також мої численні електронні листи до матері Сурі за цей період доводять, що я постійно був присутній у житті Сурі в той час, коли, за фальшивим твердженням відповідачів, я її покинув", - наголосив Круз.

До слова, у своїй заяві Том жодного разу не назвав імені чи прізвища Кеті Холмс. Вона в документі фігурує виключно як "екс-дружина" або "мати Сурі".

Як відомо, влітку 2012-го року, після п’яти років шлюбу з Томом Крузом, Кеті Холмс подала на розлучення, ошелешивши цією новиною його самого.

Причиною цього її рішення називали бажання захистити Сурі від впливу саєнтологічної віри, яку сповідує актор.

Фото Reuters

IDEALMEDIA