Дружина Тома Круза вирветься з "жахастику" без копійки?

3 липня 2012, 14:10

Голлівудський актор Том Круз, хоча й лишився без дружини Кеті Холмс, збереже хоча б своє багатство.

Джерела, наближені до актриси, кажуть, свого часу пара уклала дошлюбну угоду, тож Кейт не претендуватиме на чоловікові гроші, хіба що на аліменти на спільну доньку Сурі.

Про це пише "TMZ".

"Вона не поведена на грошах. Вона не з таких дівчат. Їй самій подобається працювати", - запевнив інформатор.


Статки Тома Круза, половину яких, якби не ця угода, могла б відібрати дружина, оцінюють у чверть мільярда доларів.

Проте схоже, Кеті наразі досить і того, що вона спекалася шлюбу, в якому почувалася мов героїня фільму жахів, пише "Us Magazine".

"Кожен її крок та щоб вона не робила – контролювали… Вона почувалася, наче в (фільмі) "Дитина Розмарі"… Вона відчула, що мусить вирватися, щоб урятувати свою доньку", - зазначило джерело.

Облаштувавшись у новому помешканні, Кеті з’явилася на зйомках нового шоу, і була всміхнена, "наче скинула з себе тягар", та без Томової обручки на пальці, пише "The Daily Mail".

Із цього приводу видання навіть пригадало фото "попередниці" Холмс, Ніколь Кідман, зроблене в 2001-му році. Тоді акторка, виходячи з офісу юриста, де було підписано угоду про її розлучення з Крузом, ледь не стрибала зі щастя.

Не до ейфорії зараз самому Тому Крузу, який, до слова, сьогодні святкує 50-річчя. Зі слів джерел, він просто знищений, і його серце розбите таким "даруночком" від Кеті.

Круз "буде дурнем", якщо надумає битися з Холмс за опіку над дитиною, вважає колишній саєнтолог Марті Ретбан, пише "The Showbiz Spy".

На його думку, Кеті та її рідні забагато знають про церкву та діяльність у ній Тома, і їм буде про що розказати пресі.

Нагадаємо, причиною, з якої Холмс подала на розлучення, називають її небажання далі занурювати дитину в саєнтологічну релігію. Саме тому вона й вимагає одноосібної опіки над 6-річною Сурі.

Фото АР з сайту pbpulse.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів