Принц Чарльз вирішив не ставати королем?

6 листопада 2013, 17:40

Подейкують, на дружину британського принца Чарльза, Каміллу Паркер-Боулз чекає найбільш гірке розчарування її життя.

64-річний принц Уельський не хоче ставати королем. Коли Її Величності Єлизавети ІІ не стане, він планує одразу передати трон старшому синові.

Про це пише "The Showbiz Spy" з посиланням на "National Enquirer".

"Чарльз, якому в цьому місяці виповниться 65, усе своє життя чекав на те, щоби прийти до влади, але врешті усвідомив, що світова популярність Вільяма і його дружини Кейт вдихне в монархію нове життя", - говорить джерело.


Принц Чарльз перехотів ставати королем?

Оскільки люди так люблять молоду пару, Чарльз вважає, що буде краще, як саме Вільям стане наступним королем Великої Британії.

"Але коли він сказав про це Каміллі, вона знавісніла, почала волати", - каже інформатор.

"Камілла жила заради того дня, коли Чарльз стане королем. Тож це його рішення розпалило велику війну між ними… Камілла дуже обурена, вона погрожує піти від нього, якщо він віддасть трон!", - додає він.

Як відомо, Паркер-Боулз неодноразово закидали інтриги проти Вільяма і Кейт. Коли нещодавно британці обирали найстильнішу бабцю країни, за Каміллу проголосувало лише 2% учасників опитування.

Принц Чарльз може піти в журналістику

До слова, якщо принц Чарльз справді не захоче бути королем, то може піти в журналістику. Він став запрошеним редактором журналу "Country Life", попрацювавши над номером, який вийде 13-го листопада.

Як пише "The Guardian", принц присвятив підготовці номеру цілих 8 місяців. Звісно, його фото цілком заслужено буде на обкладинці.

Як зазначив видавець, робота принца "відображає його виняткову обізнаність у фемерстві, а також його бачення забезпечення майбутнього села".

Нагадаємо, раніше Чарльз уже пробував себе в якості діджея та ведучого прогнозу погоди.

Фото Reuters з сайту smh.com.au, обкладинка журналу "Country Life" з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів