Музиканти шоковані штрафом "Океану Ельзи" у Росії

7 листопада 2013, 11:15

Після того, як рок-гурт "Океан Ельзи" був оштрафований за незаконну діяльність на території Росії, кілька музикантів висловилися з цього приводу.

Руслана назвала це провокацією, а Таїсія Повалій, як виявилося, вже давно оформила собі дозвіл на роботу у сусідній державі.

Про це пише "Взгляд".

"Все більше росіяни засмучують. Не самі люди, а система. На "Океан Ельзи" наїхали, тому що вони яскраві хлопці, треба ж було красиво напаскудити ближньому своєму. Все це - бажання застрахати і пустити пил в очі. Було б справедливо оподаткувати і всіх російських музикантів, 70-відсотковим. Тоді це буде чесно", - прокоментував ситуацію лідер "ТНМК" Олег Михайлюта.


Продюсер і чоловік співачки Руслани Олександр Ксенофонтов шокований тим, що трапилося .

"Ситуація дивна, і відчувається, що вона попахує політикою. Напевно, тепер і нам доведеться оформляти документи. Ми з подібним не стикалися, але коли Руслана гастролює за кордоном, ми оформляємо офіційний дозвіл. Що стосується Росії, то від нас ніколи нічого подібного не вимагали", - розповів Ксенофонтов.

Музиканти з "ОЕ" наразі продовжують тур Росією, незважаючи на штраф

"Океан Ельзи" настільки популярні в Росії, що, щоб підняти на них руку треба реально мати політичні мотиви", - заявила сама Руслана у програмі "ТСН. Особливе".

А от депутатка Таїсія Повалій дозвіл на роботу у Росії має.

"Пам'ятаю, подібна ситуація вже була в Росії пару років тому. Тоді такий же рейд Федеральна міграційна служба Росії проводила в Москві, в Олімпійському. І саме тоді ми прийняли рішення оформити дозвіл на роботу. І до нас немає жодних претензій. Мені дійсно дуже шкода, що з хлопцями з "Океану Ельзи" трапилася така ситуація", - поділився продюсер Повалій Ігор Ліхута.

Ситуацією "Океаном Ельзи" були здивовані не тільки артисти, але й українські чиновники.

"Ми ж з вами чудово розуміємо, що і російські артисти дають концерти в Україні, і українські в Росії, і раніше таким проблем не було. Думаю, що тут питання не юридичне, а скоріше політичне", - сказав прес-секретар Державної міграційної служби України Сергій Гунько.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів