Лопес стала худою Барбі та відхрестилася від пластики

7 листопада 2013, 12:28

Американська співака та актриса Дженніфер Лопес заявила, що ніколи в житті не вдавалася до пластики. Зірка змусила перепросити лікаря, в мікроблозі котрого з’явився такий наклеп.

А ще днями було представлено двох ляльок Барбі - Джей Ло, в яких одразу з'явилося чимало критиків.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

Джей Ло закидали пластику, але вона відбилася

Скандал спалахнув після того, як у Twitter лондонського пластичного хірурга Айхама Аль-Аюбі були опубліковані знімки Лопес "до та після". Автор зауважив, що на них можна помітити чимало слідів пластичних операцій.


Навіть те, що він додав, що Лопес "була гарна від природи, а тепер – дивовижна", не зменшило обурення співаччиних фанів. Відреагувала на злощасний твіт і сама Джей Ло.

"Перепрошую, сер, але я ніколи не робила жодних пластичних операцій", - заявила артистка.

Пластичний хірург, у свою чергу, щедро відсипав зірці компліментів та приніс вибачення їй та її шанувальникам. Він пояснив, що той твіт насправді написав його асистент і, звісно ж, без відома Аль-Аюбі.

Ляльці Джей Ло пошкодували форм

До слова, днями світ "народилися" дві нові Джей Ло – ляльки Барбі. Зірка сама прорекламувала іграшки "Дженніфер Лопес світовий тур" та "Дженніфер Лопес на червоній доріжці".

"Я хотіла жити в світі Барбі. Хотіла бути Барбі", - оголосила співачка.

Важко сказати, чи вийшли ляльки схожими на зірковий оригінал, але фігура в них точно не від Дженніфер, зазначає "The Huffington Post".

Наприклад, те, що Барбі бракує уславлених співаччиних форм, наочно продемонструвала в своєму Facebook радіостанція "Aire de San Justo", співставивши їхні фотографії однакових вбраннях.

Нагадаємо, в нещодавньому інтерв’ю Лопес розповіла, як на початку кар’єри її намагалися змусити змінити своє тіло, але вона його відстояла.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times", з Facebook радіостанції "Aire de San Justo"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів