Лепса підтримують тисячі американців

7 листопада 2013, 15:35

Американські прихильники російського співака Григорія Лепса збирають підписи на його підтримку. Сам шансоньє не втрачає нагоди підзаробити на скандалі з США.

Петиція з вимогою зняти зі співака Лепса економічні санкції, накладені американським урядом, зібрала на сайті Білого дому 7,8 тисячі підписів, пишуть "РИА Новости".

Петиція на підтримку артиста була опублікована на сайті Білого дому 2-го листопада. Для того, щоб петиція потрапила на розгляд адміністрації США, потрібно, щоб до 2-го грудня вона зібрала 100 тисяч підписів.

Автори петиції вимагають, щоб мінфін США або зняв санкції з Лепса і приніс вибачення, або представив докази провини музиканта, якщо такі є. Для розслідування інциденту пропонується організувати спеціальну комісію , до складу якої повинні увійти представники американського мінфіну, посольства РФ в США, правозахисних організацій і відомі люди.


Лепс у світлі скандалу з США став більш популярним й отримав пропозицю знятися в рекламі

Та поки прихильники ведуть боротьбу за права Лепса, сам він бере участь у рекламній кампанії.

Шансоньє запропонувала знятися у рекламі ювелірного бренду одразу після скандалу з США, пише "Heat.ru".

"У нас це спільний проект з Григорієм, його фірмою "Лепс-оптика". Ми плануємо запис відео та аудіо роликів з Григорієм плануємо спільний розіграш призів. Так би мовити, ми не псуємо образ Лепса, а він не псує наш образ", - розповіли у компанії.

Нагадаємо, міністерство фінансів США опублікувало список можливих членів злочинного угруповання "Братське коло". Серед них був названий і російський співак Григорій Лепс.

Фото "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів