Вайнона Райдер кинула школу через гомофобів

8 листопада 2013, 17:49

Американська акторка Вайнона Райдер змушена була залишити школу та перейти на домашнє навчання після того, як стала жертвою атаки підлітків-гомофобів.

Коротко стрижену дівчинку прийняли за парубка нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Про це Райдер розповіла в інтерв’ю журналові "V", повідомляє "The Daily Mail".

"Пригадую, у коридорах було порожньо, а ці діти почали кричати: "Гомік", а я не розуміла, що це вони до мене", - поділилася актриса.


Зі слів Вайнони, пережити те, що сталося з нею потім, їй помогла уява. Дівчинка переконала себе, ніби все це не насправді, а вона - героїня якогось фільму.

Вайнону Райдер побили, бо сплутали з хлопчиком

"Коли я йшла додому з кабінету медсестри – я ніколи раніше про це не говорила – пригадую, як я тиснула на пов’язку, бо хотіла виглядати драматичніше… Я вдавала, наче я в якомусь гангстерському фільмі", - розказала 42-річна зірка.

"То був мій химерний спосіб упоратися з цим, бо, якби я цього не зробила, певно, я була б дуже налякана", - додала вона.

Дивовижно, але якби не той страшний випадок, Райдер могла б не стати акторкою.

Вона стала вчитися вдома і, маючи багато вільного часу, пішла займися на театральні курси. Там дівчину знайшов режисер із кастингу стрічки "Лукас", з якої почалася кінокар’єра Райдер.

"Це майже фатум, що все так вийшло", - зазначила зірка.

Як відомо, Вайнона Райдер уже знялася в близько півсотні картин, зокрема фільмах "Едвард Руки-ножиці", "Осінь в Нью-Йорку" та "Чорний лебідь".

Фото Reuters з сайту thevsky.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів