Чоловіку Лорак приписали бійку з її директором

12 листопада 2013, 14:40

Директор співачки Ані Лорак Сергій Перман звільнився перед її сольним концертом в Києві. І хоча, за чутками, причиною стала його бійка з чоловіком Кароліни Муратом, прес-служба зірки спростовує дану інформацію.

Однак "Взгляд" подає дві версії можливого розвитку подій.

38-річний Перман пропрацював з Кароліною понад 5 років. Він їздив з нею на гастролі, організовував концерти, корпоративи, зйомки, забезпечував техпідтримку і комфортні умови під час турів.

І ось виявилося, що Лорак більше з ним не працює.


За однією з версій, конфлікт стався на святкування 35-річчя співачки. За словами очевидців, Мурат запросив на день народження своїх друзів і хотів посадити їх за один столик Григорієм Лепсом і Ігорем Крутим. Однак Перман вирішив, що не личить звичайним туркам ділити трапезу з суперзірками.

І тоді між Перманом і Муратом нібито зав'язалася бійка, після чого Сергію довелося звільнитися.

Перман кілька років був постійно поруч з Кароліною

Утім, існує ще й друга версія розвитку подій.

Подейкують, що сварка Мурата та Сергія сталася через квитки у VIP-сектор на сольний концерт Ані Лорак. Але суть конфлікту така сама - нібито Перман не хотів давати запрошення партнерам Мурата.

Кароліна прийняла бік чоловіка, а Сергій пішов від неї просто перед сольним концертом.

"Те що він пішов перед сольним концертом і забрав людей, нехай залишається на його совісті. Від мене негативу не дочекаєтеся! Я не ображена на нього за те, що він мало не зірвав виступ… Наша співпраця закінчилася за взаємною згодою", - прокоментувала Лорак.

Перман був своїм у зірковій тусовці

"Кароліна на мене залишилася ображеною за концерт, хоча я від неї пішов з особистих причин. Можна сказати, за станом здоров'я", - сказав Перман.

За його словами, він більше не збирається займатися менеджментом зірок.

Після появи обох версій на сайті видання, прес-служба Лорак розповсюдила офіційне спростування чуток про бійку.

"Офіційно заявляємо, що інформація, подана виданням "Взгляд" від 12-го листопада 2013 року не відповідає дійсності, за винятком того, що Ані Лорак і Сергій Перман більше не працюють разом", - йдеться у повідомленні.

До слова, Перман вже багато років працює у сфері шоу-бізнесу. Свого часу йому довелося попрацювати з Машею Распутіною, Іриною Аллегровою, Лаймою Вайкуле, Лолітою, Софією Ротару та іншими.

Фото з Twitter Пермана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів