Розинська розповіла про проблеми зі здоров'ям Мельниченка

12 листопада 2013, 14:01

Телеведуча Наталія Розинська розповіла, чому останнім часом на вечірках вона з'являється без свого чоловіка Миколи Мельниченка.

Як виявилося, екс-майор погано почувається, пише "Gazeta.ua".

"В мого чоловіка проблеми з тиском. Через той інсульт, який в нього був навесні, він погано почувається. Особливо, коли багато людей і голосна музика", - сказала Наталя.

"Чому ми мало з'являємось на світських заходах? На три події я піду одна, а на одну з ним. Он я його ледве вмовила піти на відкриття фестивалю "Молодість". І то ми посиділи, почали дивитися фільм, він сказав, що йому погано і ми вийшли. Але більше розповідати не буду, бо він же чоловік", - зізналася телеведуча.


Востаннє Мельниченко супроводжував дружину на відкриття "Молодості"

9-го грудня пара святкуватиме рік офіційного шлюбу. Однак, що даруватимуть одне одному - ще не визначились.

"Якщо Миколу відпустять - ми поїдемо за кордон. Як ні - влаштуємо вечерю чи поїдемо до Львова. Ще не думали. Щодо подарунків - теж не знаю. Микола їх не любить. Я йому передарувала вже всю відому палітру подарунків. Але треба щось вигадати", - поділилася Розинська.

Як відомо, пара досі не повінчалася.

"Хотіла б в якійсь традиційно християнській країні. Можливо, Греції. Але чекаємо, коли вже нарешті Миколу відпустять", - зауважила Наталя.

Нагадаємо, нещодавно Розинська презентувала своє телешоу, спонсором якого став Мельниченко.

Фото ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів