Волочкова: Я "офігітєльна" жінка

18 листопада 2013, 10:34

Російська балерина Анастасія Волочкова підтвердила ще раз, що її роман з Бахтіяром Салімовим "вичерпав себе".

Крім того, Настя завила, що вона кохана чоловіками, щаслива та "офігітєльна".

Про себе кохану Волочкова розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

На конкурс "Міс Всесвіт-2013", який нещодавно відбувся у Москві, Анастасія Волочкова прийшла разом з Сергієм Звєрєвим. На припущення про те, що парочка має стосунки, Натся заявила:


"Нас взагалі звела доля, але не треба думати, що у нас – роман, або що ми разом в одному ліжку".

Тоді ведуча зауважила, що просто друзі так пристрасно не обіймаються.

"Головне, щоб було кого обіймати. Важливо не що і де, а як і з ким, не скільки часу, а у якій якості", - невідомо до чого сказала балерина.

Волочкова і Звєрєв - просто друзі

І після цієї фрази Настя видала ще одну, про стосунки з Бахтіяром.

"Усе зруйновано та закінчено. Ці стосунки себе вичерпали. Ми з Сергієм разом тому, що ми з Сергієм, а з Бахтіяром ми тому не разом, тому що ми не тому", - вкрай заплутала Волочкова, яка, здається, була не дуже твереза.

Нещодавно Анастасію нагородили премією "Срібна калоша" за інстаграм-фото на тлі повені.

"Подивіться, будь ласка, на мене. Як у мене усе красиво! Як би я не сфотографувалась, усе за мною буде тлом, і хто б поруч не стояв, він теж буде тлом", - заявила Волочкова на запитання про фотосесію.

Вона також додала, що тоді перерахувала гроші на допомогу постраждалим від повені.

"Я півтори мільйони рублів особисто подарувала регіону Далекого Сходу. Але про це чомусь не розповідають, проте, усі кажуть, що я десь там сфотографувалася", - обурилася балерина.

"Я була у ресторані, у короткій сукні, на мені були чорні панчохи з широкою резинкою. И люди мені кажуть: вода піднялася на 50 сантиметрів, і я їду стояти з цими людьми у воді, знімаючи панчохи просто у воді! Можу лише сказати, що мені посрати на те, яку премію мені вручили – калоша-не калоша… Ви знаєте, чим мене нагородив Бог? Благословенням бути коханою чоловіками, бути щасливою, красивою і "офігітельною" жінкою!" – заявила Волочкова.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів